registrarte como profesional.

Sense límit de compra!!!!

Desconte de 3% que podràs veure al final de la teva comanda i per tot els productes de www.velaspinsart.com.

Gran varietat d'espelmes, formes i colors, espelmes i ciris de bateig. Els nostres productes són artesanals. Espelmes per festes, espelmes nadalenques, per decorar els teus esdeveniments, espelmes d'aniversari, espelmes de jardí, espelmes que floten, espelmes antimosquits, espelmes perfumades i de cera vegetal.


espelmes de bateig clàssicÀrea protegida

classic1 Espelma de bateig i espelma de comunió decorada amb quatre pinçats diferents, i amb una cinta daurada, rosa o blava. I de diferent mides.

espelmes de bateig fotografiaÀrea protegida

veladebautizofoto3 Espelma de bateig presonitzada amb la fotografia del nadó, amb un pinçat o amb cintes i flors, de diferent mida i colors.

espelmes de bateig flors i cintesÀrea protegida

14 Espelma de bateig decorada amb flors i cintes. Combinem l’espelma de bateig pinçada amb flors o amb cintes llises i amb dibuixos infantils.

espelmes de bateig dibuixosÀrea protegida

surtido8 Espelma de bateig decorada amb dibuixos, com trens, nens o nenes, globus... O amb dibuixos litúrgics, l’alfa i la omega, el pa i l’espiga...

espelmes de bateig curts/30x2cmÀrea protegida

32cintabebe2 Gran varietat d’espelmes de bateig mes curtes, de 32cm de llarg, amb un pinçat clàssic o amb flors i cintes.

regals i records de bateigÀrea protegida

detalleabuelos2
Regals i records del mateix estil que l’espelma de bateig o de comunió que escullis. Espelmes clàssiques, amb cintes, i amb la fotografia.

espelmes flotantsÀrea protegida

velaflor Decorar amb espelmes que flotes a la piscina... Son espelmes buides que fan un efecte flotant. Espelma flor de lotus, espelma vaixell...

espelmes de cera vegetalÀrea protegida

velaperfumetarro Les espelmes de cera vegetal es cera natural que s’obté a partir de la soja i del coco. Espelmes natural amb un toc d’aroma.

espelmes d’exteriorÀrea protegida

velacaraclodemar Espelmes d'exterior. Espelmes que floten y espelmes aromàtiques, molts colors y formes. Espelma esfera, espelma esfera amb relleu...

espelmes antimosquitsÀrea protegida

123456 Espelmes de citronella amb aroma a llimona. Son espelmes que tenen un efecte repel·lent d’insectes. Espelmes de citronella de cera vegetal.

espelmes d’aniversariÀrea protegida

velafelicidades3
Espelmes d’aniversari, espelmes amb forma de número i de fantasia, de molts colors i mides.

espelmes perfumadesÀrea protegida

velalataperfumada Espelmes amb aroma a gessamí, violeta, olivera, espelmes amb aroma a piruleta, meló, cítrics. Perfumar sense aerosols.

espelmes amb formaÀrea protegida

velabarco1 Forma, color y aroma amb espelmes divertides i boniques. Espelma cargol de mar, espelma bola, espelma fanalet de festa...

perfums y ambientadorsÀrea protegida

candelasperfumadas Perfums sense aerosols, candeles de fusta perfumades amb aroma a àmbar, gessamí, violeta, poma, vainilla... Perfuma sense aerosols.

espelmes nadalÀrea protegida

C19 Espelmes nadalenques de moltes formes, colors i amb cintes. Complements per decorar i regalar.

com comprar on-line com a professional

ventaprofesionales

Com comprar on-line per a professionals. Perquè un professional pugui comprar ...

venta professionals i majoristes

ventaprofesionales Oferim la venta al major per botigues y distribuïdors. Registrat com a professional i podràs tenir accés als preus de majorista.